Balul Rotary Club Slobozia – eveniment caritabil pentru sprijinirea comunității locale


Ambasadorii educației … oameni cu inimă mare, preocupați de viitorul societății. Membrii Clubului Rotary Slobozia au demonstrat că sunt nu numai extrem de generoși, ci și oameni care pot sprijini performanța acolo unde există potențial și pot clădi un viitor pentru copiii mai puțin norocoși. A șaptea ediție a Balului Caritabil ”Aripi pentru viitor” a fost un prilej pentru oamenii de afaceri din județ de a strânge fonduri pentru acțiunile umanitare demarate de Clubul Rotary Slobozia. Perpetuarea acestui eveniment anual nu face altceva decât să aducă împreună spiritele generoase ale comunităţii ialomițene şi să sprijine, acolo unde e cazul, valorile umane şi morale necesare unei evoluţii continue şi solide. Printre proiectele Clubului Rotary Slobozia pot fi menționate reabilitarea unor spații din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia sau acordarea unor burse de studii.
Cel mai important proiect al Clubului Rotary Slobozia este ”Educația dă aripi”, un proiect prin care 40 de copii de la căsuțele de tip familial sunt ajutați să se dezvolte armonios și să își creeze un drum frumos în viață. Cadre didactice, consilieri școlari și elevi voluntari ai Liceului Pedagogic ”Matei Basarab” din Slobozia desfășoară activități de tip after school cu acești copii, iar clubul Rotary Slobozia susține financiar activitatea tuturor.
Copiii, beneficiari ai proiectului ”Educația dă aripi” s-au prezentat publicului prin intermediul unei scenete.
Cei mai importanți reprezentanți ai comunității ialomițene s-au întâlnit în cadrul tradiționalului bal de caritate organizat de Clubul Rotary Slobozia și își doresc proiecte mult mai ample pentru sprijinirea comunității locale.
Evenimentul a cuprins o tombolă și o licitație pentru diferite obiecte de artă, banii strânși în urma acestora urmând să fie folosiți pentru ajutorarea celor 40 de copii de la căsuțele de tip familial. Balul s-a finalizat cu un recital de excepție al Loredanei Groza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.