VIDEO: Premierea câștigătorilor concursului de proiecte ”Slobozia viitorului văzută prin ochii tinerilor”


Tinerii au idei originale, iar acestea trebuie valorificate! Așa au gândit reprezentanții Primăriei Municipiului Slobozia proiectul ”Slobozia viitorului văzută prin ochii tinerilor”. Concursul de proiecte, ajuns la cea de-a doua ediție are ca scop elaborarea unor proiecte prin care reședința de județ să devină atractivă, iar tinerii să fie implicați în procesul decizional. 15 proiecte au intrat în concurs la această ediție, iar câștigătorii au fost recompensați de primarul Municipiului Slobozia pentru ideile inovatoare și strălucite. Caruselul, Puntea lui Cupidon, realizarea unui parc rutier pentru copii și a unor piste de biciclete au fost proiectele câștigătoare, ce vor fi puse în aplicare de municipalitate în perioada următoare.
Cerasela Ivancea se numără printre câștigătorii concursului de proiecte. Aceasta a plecat de la ideea că este nevoie de un loc în care copiii să se joace în siguranță și să cunoască semnele de circulație, așa că a propus Primăriei realizarea unui parc rutier.
Tinerii au primit din partea Primăriei diplome și sume de bani. Câștigătorul locului întâi a primit 600 de lei, pentru locul doi s-au alocat 400 de lei, iar pentru locul trei 200 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.