VIDEO: Slobozia viitorului, în viziunea tinerilor


Cum arată un oraș atractiv? Prin ce se definește acesta? Prin oameni sau locuri? Tinerii din municipiul Slobozia au demonstrat ca pot fi originali la acest capitol. Și cum creativitatea nu are limite, autoritățile locale i-au încurajat pe tineri să se exprime pentru a înțelege pe deplin de ce mai are nevoie orașul nostru pentru a fi mai cât mai creativ. Aflat la cea de-a treia ediție, concursul de proiecte ”Slobozia viitorului, văzută prin ochii tinerilor” și-a desemnat câștigătorii. Din 14 proiecte depuse în decursul unei luni, doar trei au fost câștigătoare. Construirea unui poligon de paintball, a unui parc de distracție pentru tineret și a unui parc de agrement … acestea au fost ideile inovatoare care au cucerit juriul. Tinerii au fost premiați de primarul Municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu.
Premiul întâi a fost câștigat de Marian Robert Trandafir. Proiectul său a fost complex și presupune valorificarea suprafeței din Parcul Tineretului pentru dezvoltarea unei zone de agrement.
Tinerii creativi și inteligenți au fost încurajați de primarul Municipiului Slobozia să vină de fiecare dată cu noi idei, să aibă inițiativă și să se implice în viața comunității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.