VIDEO: Festivalul Nămolului de la Amara a ajuns la a VII-a ediție


Stațiunea Amara atrage anual tot mai mulți turiști prin exploatarea turismului balnear care nu se adresează numai celor cu probleme medicale, ci și celor care vor să se relaxeze, să-și găsească vitalitatea și o bună condiție fizică, mentală și spirituală. Orașul-stațiune este recunoscut în țară pentru nămolul sapropelic, bogat în substanțe organice cu efecte terapeutice miraculoase. Pentru a șaptea oară, la Amara a fost organizat Festivalul Nămolului, festival care are ca scop promovarea stațiunii Amara și a binefacerilor nămolului. Grădina de Vară a fost arhiplină, iar turiștii au profitat de fiecare moment pus la cale de organizatori.
Seara a fost animată de dansurile diverse de la cele moderne până la cele tradiționale ale copiilor de la Ritmic Dance Amara.
Se anunță un sezon estival cu multe evenimente la Amara. Autoritățile locale valorifică tot ce are mai bun stațiunea și sunt interesate în identificarea de noi strategii de dezvoltare a staţiunii care să contribuie la creșterea calității serviciilor turistice şi medicale din cadrul staţiunii balneare.
Prima seară a festivalului Nămolului la Amara a continuat cu recitalul lui Phelipe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.