VIDEO: Noi investiții demarate de Primăria Slobozia: grădiniță cu 200 de locuri, refacerea suprafeței de joc de la CSM Unirea Slobozia


Noi investiții demarate de Primăria Slobozia! Autorităţile locale vor finaliza în prima parte a anului viitor o grădiniţă cu 200 de locuri în Cartierul Pepinieră. Deşi lucrările au început în anul 2014, dar ulterior au fost stopate, noua echipă a Primăriei Municipiului Slobozia a găsit resurse din bugetul local pentru a se relua lucrările pentru acest obiectiv executat în proporţie de 99%. Au fost recepţionate lucrările la instalaţia electrică, urmând să se facă racordarea la gaze şi dotarea grădiniţei. Construcţia este prevăzută cu săli de curs moderne, o sală de conferinţe la etaj, o sală de sport, bucătărie, sală de mese, spaţii de depozitare a alimentelor.
Şi activitatea sportivă reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale. Pentru ca sportivele de la CSM Unirea Slobozia să practice handbalul în condiţii adecvate, a fost refăcută suprafaţa de joc, veche de 10 ani, fără a mai exista riscul accidentărilor.
Implicarea în viaţa societăţii reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Slobozia, iar autorităţile locale încearcă să găsească soluţii pentru dezvoltarea reşedinţei de judeţ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.