VIDEO: Alegeri parlamentare în Ialomiţa! Cetăţeni, autorităţi locale şi judeţene, lideri politici şi-au exprimat opţiunile de vot


Pe 11 decembrie, ialomiţenii au ieşit la vot pentru a-şi alege parlamentarii pentru următorii patru ani! De la primele ore ale dimineţii, reprezentanţii administraţiei judeţene au ajuns la secţiile de votare pentru a-şi exprima opţiunea de vot. La ora opt dimineaţa, la Amara, Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, a votat pentru o Românie curajoasă, un judeţ prosper, care nu este cu nimic mai prejos decât multe alte judeţe din ţară şi din Europa.
Cu mari emoţii, Elena Mitran, şi-a exprimat opţiunea de vot cu credinţa că votul de pe 11 decembrie va fi decisiv pentru viitorul tuturor. Elena Mitran candidează pentru un mandat de deputat în Ialomiţa.
Marian Neacşu, preşedintele PSD Ialomiţa a votat la secţia de votare nr. 27 de la Liceul de Artă „Ionel Perlea” din Slobozia. Acesta a fost însoţit de primarul Municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu şi preşedintele CJ Ialomiţa, Victor Moraru.
Primarul Mun. Slobozia, Adrian Mocioniu, consideră că noul guvern ar trebui să elimine barierele legislative şi să se aplece asupra problemelor din administraţia publică, iar o măsura importantă vizează şi crearea locurilor de muncă pentru tineri.
Cetăţenii cu drept de vot au aşteptări mari de la alegerile parlamentare. Cu toţii îşi doresc un trai mai bun, stabilitate şi prosperitate.
Populația României urmează să aleagă, în urma votului de pe 11 decembrie, un număr de 464 de parlamentari, dintre care 136 de senatori și 328 de deputați. Judeţului nostru îi sunt repartizaţi şase parlamentari, dintre care patru deputaţi şi doi senatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.