VIDEO: Municipiul Slobozia transformat în cel mai dulce oraș din județ! A început târgul apicol!


Weekend dulce la Slobozia! Primăria Municipiul Slobozia organizează cea de-a VIII-a ediție a Târgului Apicol. La eveniment sunt prezenți expozanți din județ și din țară cu echipamente și utilaje apicole, inventar apicol, stupi, rame, faguri și produse apicole.
Pentru locuitorii municipiului Slobozia, evenimentul reprezintă o bună ocazie de a achiziţiona produse de calitate la preţuri avantajoase şi în ceea ce priveşte informarea oportună privind beneficiile consumului de produse apicole, înfiinţarea stupinelor. Mierea de tei, de salcâm, polifloră, de mană, șerbetul sau apariții noi ca imuno-energizantul și siropul de conuri de brad au fost câteva dintre produsele cu care apicultorii și-au întâmpinat cumpărătorii. Apicultura este o îndeletnicire nu numai frumoasă, dar și profitabilă, spun apicultorii cu experiență.
În cadrul târgului, pot apărea și oportunităţi pentru expozanţi şi apicultori pentru încheierea unor contracte, promovarea şi comercializarea produselor proprii. Un stand aparte a fost prezentat de Apicola Costache, o firmă de profil din comuna Ion Roată. Mierea de albine comercializată sub brandul de Moș Costache este una de calitate superioară și se poate găsi în marile lanțuri de supermarketuri.
Autoritățile locale și-au propus ca acest eveniment dedicat mierii să atragă numeroşi consumatori și numărul expozanților să fie cât mai mare de la un an la altul.
În cadrul târgului apicol vor fi organizate și sesiuni de comunicări, unde pasionații de apicultură și producătorii pot afla noutăţile legislative, posibilităţi de finanţare, dar și informaţii despre creşterea albinelor şi desfacerea produselor apicole.
Târgul apicol se desfășoară la Stadionul Municipal din Slobozia și se încheie duminică, pe 12 martie 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.