VIDEO: Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Mun. Slobozia


Partidul Social Democrat Ialomița îl propune pe Alexandru Potor candidat pentru Primăria Municipiului Slobozia. Alexandru Potor a fost cel mai bine clasat dintre cei alți șapte posibili candidați, în urma efectuării mai multor sondaje. Alexandru Potor are o bogată experiență administrativă. A fost secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Fondurilor Europene, dar și președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România. Alexandru Potor a declarat că este onorat să fie candidat al PSD la Primăria Slobozia și propune un proiect administrativ pe termen lung, viabil, cu accent pe atragerea fondurilor europene.
La conferința de lansare a candidatului PSD la Primăria Municipiului Slobozia au participat vicepreședintele Senatului Românei, Robert Cazanciuc, precum și senatorul PSD, Radu Preda.
Alexandru Potor este susținut de întreaga echipă a PSD Ialomița și propune în programul său politic soluții de dezvoltare pentru reședința de județ. Candidatul PSD își dorește ca experiența sa în atragerea banilor europeni și nu numai să fie pusă în slujba cetățenilor cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.