VIDEO: Festivalul ”Amara – Agrement și Turism Balnear”, un succes


Stațiunea Amara a fost gazda celei de-a șasea ediții a Festivalului ”Amara – agrement și turism balnear”. Grădina de vară a devenit neîncăpătoare pentru zecile de spectatori care au petrecut timp de două zile momente inedite în compania unor artiști consacrați. La festival a luat parte și președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru. Evenimentul, devenit deja o tradiție, a debutat cu festivalul internațional de dans ”Turism Dance”. Trupe de dansatori desăvârșiți pe categorii de vârstă au pus în scenă stiluri de dans diverse de la balet la dansuri contemporane, în care grația și tehnicile elaborate au impresionat juriul. La final, câștigătorii și-au primit premiile.
Frumusețea a fost la ea acasă. Șase tinere din Amara s-au întrecut într-o competiție de Miss originală. După ce au defilat în fața unui juriu exigent, tinerele au trecut proba inteligenței și creativității. În câteva minute, acestea au trebuit să explice de ce stațiunea Amara trebuie vizitată. Câștigătoarea concursului Miss Turism Amara 2016 este Andreea Soceanu.
Momentul așteptat de toți cei prezenți a fost recitalul cântăreței Claudia Pavel. Pe scenă a urcat apoi trupa Maxim.
A doua zi a Festivalului ”Amara – agrement și turism balnear” a fost dedicată muzicii populare. Interpreți ai Ansamblului Ciocârlia au adus la Amara moștenirea muzicală a românilor. Petrecerea și voia bună au fost la cote maxime. Muzica de haiducie a formației ”Nemuritorii” a ridicat publicul în picioare.
Ediția a șasea a Festivalului ”Amara – agrement și turism balnear” a fost un succes. Iar autoritățile promit momente surpriză și la următoarea ediție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.