Trimiși în judecată pentru spălare de bani proveniți din proxenetism. Cu banii obținuți cumpărau imobile și autoturisme de lux

spalare de baniTrei persoane au fost trimise în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare a banilor. În cauză s-au reținut următoarele:
Inculpatul Vlad Vasile, în cursul anului 2013, prin mai multe acte de executare, având la bază aceeași rezoluție infracțională, a disimulat adevărata natură a provenienței și proprietății mai multor bunuri mobile și imobile, cunoscând că banii din care au fost dobândite provin din săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Bunurile achiziționate cu acești bani sunt 4 garsoniere, situate în municipiul Slobozia, în sumă totală de 79. 000 de lei și trei autoturisme de lux în sumă totală de peste 35. 000 de euro.
Alte două inculpate, Vlad Georgiana și Andrei Mariana au acționat pe același calapod: au disimulat adevărata natură a provenienței și proprietății mai multor bunuri mobile și imobile, cunoscând că banii din care au fost dobândite provin din săvârșirea infracțiunii de proxenetism.
În această cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.