VIDEO: Festivalul – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ,,Trofeul Tinereții”, la ediție jubiliară


Patru seri de spectacol, muzică de cea mai bună calitate, recitaluri de excepție și surprize din partea organizatorilor! Festivalul – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ,,Trofeul Tinereții“ a ajuns în acest an la cea de-a 50 ediție. Evenimentul se desfășoară fără întrerupere din 1968, fiind cel mai longeviv festival de muzică ușoară din țară și considerat al doilea ca importanță și amploare după Festivalul de la Mamaia. În cadrul unei conferințe de presă, organizatorii au anunțat ca în acest an, iubitorii muzicii ușoare românești se vor bucura de 4 seri de spectacol în perioada 3-6 august 2017. În primele două seri, festivalul va debuta în premieră cu Amara Junior, o secțiune dedicată copiilor cu vârste între 7-15 ani.
În zilele de 5-6 august 2017, festivalul va continua cu recitalurile celor 13 concurenți admiși în urma preselecțiilor de la București. Ialomița are doi reprezentanți: Iosifescu Ștefan Robert și Paraschiv Mălina.
În fiecare seară, pe scena Grădinii Cinemascop Amara vor urca artiști consacrați, precum Oana Sârbu, Nico, Horia Brenciu sau trupe renumite ca Direcția 5. În cadrul secțiunii de laureați au fost invitați și câștigătorii edițiilor anterioare.
Consiliul Județean Ialomița, în calitate de organizator, a precizat ca în fiecare an, cel mai important obiectiv a fost creșterea calității festivalului.
Bugetul alocat în acest an festivalului – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ,,Trofeul Tinereții” este de 347.400 de lei din partea Consiliului Județean Ialomița și 371 400 de lei, bani din bugetul Primăriei Amara. Concurentul care va câștiga trofeul va primi suma de 10 000 de lei. Prețul unui bilet este de 15 lei cu loc și 10 lei fără loc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.