VIDEO: Cadrele didactice pensionare, omagiate pentru întreaga activitate dedicată învățământului ialomițean


Și-au dedicat aproape întreaga viață formării și educării generațiilor întregi de elevi și prin rezultatele deosebite au contribuit la îmbunătățirea sistemului de învățământ. Peste 100 de profesori și directori ai unităților școlare ialomițene, care au ieşit la pensie au fost premiaţi, pentru întreaga lor activitate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița și conducerea Consiliului Județean Ialomița. Evenimentul prin care s-a adus un omagiu celor care au făcut din viața lor o carieră în slujba educației a făcut parte din Simpozionul Național ”Școala și viața”, ajuns în acest an la cea de-a XXVIII-a ediție.
În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru munca, dăruirea şi profesionalismul cadrelor didactice, Consiliul Județean Ialomița a înmânat diplome de merit. Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a subliniat că este de datoria autorităților județene de a fi alături de oameni care și-au asumat nobila misiune de a îndruma tinerele generaţii în calea spre cunoaştere şi spre reuşita în viaţă, încurajându-i şi susţinându-i pe elevi în drumul lor către succes.
Evenimentul a continuat cu un program artistic deosebit.
Simpozionul național ”Școala și Viața” a cuprins și publicarea unui volum în care au fost inserate preocupările cadrelor didactice, rezultatele unor cercetări și exemple de bună practică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.