VIDEO: Cabinet modern de urologie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia


Servicii medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slobozia! În cadrul unității medicale, funcționează de trei săptămâni un cabinet de urologie. Până acum la Slobozia nu a existat un astfel de cabinet. Această noutate îi va bucura cu siguranță pe pacienții care nu vor mai fi nevoiți să scoată bani din buzunare pentru a merge la alte spitale din tară, unde există specialiști. Vali Minciună este medicul specialist care își desfășoară activitatea la cabinet. Cabinetul de urologie este unul modern și este dotat cu un ecograf de ultimă generație, pe care nici spitalele mari din țară nu îl au, pentru diagnosticul cât mai exact al patologiei renale, vezicale și a altor afecțiuni.
Medicul specialist Vali Minciună a optat pentru Spitalul Județean de Urgență Slobozia în urma discuției cu actualul manager al celei mai mari unități spitalicești din județ. Aici a găsit deschidere, dar și promisiunea că se vor face achiziții de echipamente pentru o gamă de intervenții operatorii complexe. La Spitalul Județean de Urgență Slobozia se pot efectua intervenții endoscopice, puncții pentru diagnosticarea cancerului de prostată, litiază renală, tumori renale.
La acest moment, adresabilitatea este destul de mare și deja au fost operați și primii pacienți.
Pentru specialitatea urologie ar mai fi nevoie de aparatură pentru endoscopia joasă și înaltă. Achiziționarea de dispozitive şi instrumente noi, de ultimă generaţie în domeniu, reprezintă un obiectiv major pentru conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia.
Există promisiuni că în viitorul apropiat un alt medic specialist urolog va ajunge la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru a profesa, astfel încât pacienții din județ să fie diagnosticați și tratați corespunzător.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.