VIDEO: Alegeri la Organizația de Femei a PSD Fetești


După ce Vali Silica Tudor a fost numită în funcția de subprefect al județului Ialomița, conferința județeană a Organizației Femeilor Social Democrate Fetești a confirmat în unanimitate în funcția de președintă a Organizației de Femei pe Mihaela Sârbu, cadru didactic și membru de partid. Totodată, conferința a validat și celelalte structuri din cadrul Organizației de Femei a PSD Fetești. La evenimentul care a marcat atât alegerea președintei Organizației de Femei, cât și luna lui Mărțisor, toate doamnele, membre de partid sau simpatizante au fost întâmpinate cu flori într-un cadru festiv.
Organizația Femeilor Social Democrate Fetești are la acest moment în componență 499 de membre care și-au adus un aport considerabil la îndeplinirea obiectivelor formațiunii politice, la câștigarea alegerilor locale, dar și la toate celelalte realizări ale organizației din Fetești.
Liderul Organizației Femeilor Social Democrate Fetești a prezentat programul de măsuri pentru perioada 2018-2020 care se axează pe obținerea unor rezultate foarte bune la alegerile locale, europarlamentare, prezidențiale, realizarea obiectivelor cuprinse în programul de guvernare, reprezentarea femeilor în structurile administrative, promovarea politicilor de protecție socială.
La eveniment au participat și deputații PSD Ialomița, viceprimarul Municipiului Fetești și președintele Consiliului Județean Ialomița care au expus celor prezenți proiectele depuse atât la nivelul municipiului, cât și județului, dar și demersurile ulterioare pentru dezvoltarea întregului județ Ialomița.
Femeile demonstrează ca participă activ atât la viața socială a comunităților, dar pot fi și adevărate performere în spectrul politic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.