VIDEO: PSD Ialomița a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare


PSD Ialomița a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie! Candidații au venit la Biroul Electoral Județean însoțiți de colegii de partid și de președintele organizației județene PSD Ialomița, Marian Neacșu. Liderul formațiunii politice a declarat că PSD propune ialomițenilor cea mai responsabilă și serioasă listă de candidați, cu cele mai mari șanse de reușită la alegerile din 11 decembrie.
Cel mai tânăr candidat de pe listele PSD la alegerile parlamentare este Andrei Pop, administratorul unei afaceri de succes din Slobozia. Proiectele sale vor viza reducerea decalajelor dintre zonele rurale și cele urbane, microindustrializarea.
PSD propune o politică orientată spre cetățeni și necesitățile acestora. Obiectivul major al echipei prezentate de PSD Ialomița este de a câștiga peste 60 la sută din voturile electoratului.
Coordonatorul campaniei PSD la nivel județean este Victor Moraru. Acesta crede în echipă și are în vedere un program de campanie foarte bine stabilit.
PSD Ialomița și-a propus ca la alegerile din 11 decembrie să obțină 3 mandate de deputați și unul de senator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.