VIDEO: Rezultat istoric pentru PSD Ialomiţa! Scor electoral – 59,35%


Rezultat istoric pentru Partidul Social Democrat Ialomiţa la alegerile parlamentare! PSD Ialomiţa a obţinut un scor electoral de 59, 35%, rezultat care poziţionează formaţiunea politică pe locul 9 la nivel naţional. PSD Ialomiţa a câştigat trei posturi de deputaţi şi un post de senator. Mihăiţă Găină, Andrei Pop, Ştefan Muşoiu au obţinut un mandat de deputaţi pentru următorii patru ani, iar Marian Pavel va reprezenta Ialomiţa din postura de senator. Rezultatul obţinut de PSD Ialomiţa se datorează programului coerent cu care PSD s-a prezentat în faţa cetăţenilor. Coordonatorul campaniei PSD la nivel judeţean, Victor Moraru a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că scorul obţinut de PSD Ialomiţa responsabilizează întreaga echipă şi că principalul obiectiv rămâne punerea în aplicare a programului PSD.
Senatorul Marian Pavel a adăugat că rezultatul obţinut de PSD Ialomiţa a fost un rezultat de echipă, iar cetăţenii au oferit un vot pozitiv formaţiunii politice.
Andrei Pop, deputat PSD Ialomiţa a mulţumit electoratului pentru încrederea acordată. Acesta se va reîntoarce în localităţile ialomiţene pentru a vorbi din nou cu cetaţenii şi va fi promotorul unei structuri tripartide: parlamentar-primar-preşedinte de Consiliu Judeţean pentru dezvoltarea mai multor proiecte.
Ştefan Muşoiu, fostul preşedinte al CJ Ialomiţa a câştigat un mandat de deputat în Parlamentul României, fiind un susţinător al programului prezentat de PSD.
Întreagă echipă a PSD Ialomiţa a fost susţinută de primarii PSD. Cel mai bun rezultat obţinut de PSD Ialomiţa în mediul rural a fost în comuna Săveni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.