VIDEO: Răzvan Florescu și Ioan Martin, candidații ALDE Ialomița la alegerile parlamentare


Candidații Alianței Liberalilor și Democraților Ialomița la alegerile parlamentare din 11 decembrie au organizat o întâlnire cu tinerii pentru a-și prezenta o parte din proiectele politice. La Camera Deputaților, propunerea ALDE Ialomița este Răzvan Florescu. Acesta are 36 de ani, a fost subsecretar de stat în guvernele Ponta și Cioloș și vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Prima poziție pe lista candidaților pentru Senat este ocupată de Ioan Martin, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița. În întâlnirea cu tinerii, candidații ALDE au discutat despre sprijinirea mediului de afaceri, atragerea cât mai multor investitori în județ, obiective care aduc stabilitate și prosperitate.
Tinerii au semnalat ca principală problemă lipsa locurilor de muncă. Cei mai mulți termină facultățile și nu au unde să se angajeze. Candidații ALDE Ialomița au afirmat că principala preocupare a unui parlamentar este aceea de a găsi soluții și de a implementa politici în sprijinul cetățeanului.
Candidații ALDE Ialomița la alegerile parlamentare propun un nou mod de a face politică, bazat pe corectitudine, dialog și implicare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.