Forumul Invest in România – Amara, 10 mai 2018

Evenimentul își propune promovarea companiilor din județul nostru atașaților economici români din străinătate dar și celor străini ce își desfășoară activitatea pe lângă ambasadele din București. Invitații vor fi reprezentanți ai mediului de afaceri și patronate, autorități centrale și locale precum și diplomați.
Un alt obiectiv al forumului este și atragerea de investiții la nivel regional, vizând dezvoltarea mediului de afaceri la nivel național și stabilirea de parteneriate transnaționale.Forumul va include o parte de prezentări generale și strategii de dezvoltare, mese rotunde specifice anumitor domenii de activitate (agricultură, comerț, servicii, industrie, politici publice), întâlniri back-to-back, un prânz de lucru și o zonă de cocktail networking la sfârșitul zilei.
Până în acest moment, există confirmări la nivel de ambasadori, direcții economice și camere de comerț bilaterale. Vor participa la eveniment: Radu Oprea — Ministru al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Florin Jianu — președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Alex Petrescu — Director general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii.
Inițiativa Invest in România este un program de promovare a oportunităților de investiții la nivel regional și de stimulare a atragerii de noi investiții prin organizarea unei serii de evenimente specifice vizând dezvoltarea mediului de afaceri la nivel național și stabilirea de parteneriate transnaționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.