VIDEO: Dezvoltarea climatului de afaceri prin Forumul #Invest In Ialomița


Eveniment important pentru consolidarea parteneriatului public- privat! La inițiativa deputatului PSD, Andrei Pop, în Ialomița a fost organizat forumul economic Invest in Ialomița! Actori din mediul de business, reprezentanți ai Guvernului și ai misiunilor diplomatice, autorități locale și județene s-au întâlnit pentru prima dată pentru a genera noi oportunități de dezvoltare economică a județului Ialomița. Mediul de afaceri se confruntă însă cu probleme, iar Guvernul vine în sprijinul acestuia cu programe sustenabile. Județul Ialomița, prin poziția geografică și potențialul agricol excepțional, prin componentele de turism, servicii poate deveni atractiv pentru investitori. Participanții la acest forum au pledat pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii, atragerea de investiții străine și susținerea mediului de afaceri.
Ambasadorul SUA, Hans Klemm a susținut că America este partenerul comercial principal al țării noastre, ceea ce încurajează colaborarea în continuare cu mediul de afaceri român.
La eveniment au participat și reprezentanți ai Guvernului și mediului de afaceri, dar și autorități locale și județene care și-au manifestat sprijinul pentru implementarea unei politici coerente de dezvoltare generală.
Unitățile administrativ teritoriale au obiective investiționale care pot fi promovate prin astfel de evenimente.
Oamenii de afaceri își doresc ca acest eveniment să aducă o schimbare la nivel legislativ și investițional și interesele lor să fie reprezentate mai bine.
În cadrul Forumului Invest in Ialomița au fost organizate și mese rotunde pentru prezentarea condiţiilor şi posibilităţilor de afaceri şi investiţie în domeniile agricultură, turism, politici publice, comerț, servicii și industrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.