VIDEO: Tinerii candidaţi ai PSD Ialomiţa la alegerile parlamentare au luat parte la realizarea unui pact european pentru tineri


Tinerii sunt o resursă esenţială pentru progresul societăţii! În contextul în care 1 din 5 tineri din România sub 25 de ani este şomer, iar 1,5 milioane de tineri se află în categoria de risc de sărăcie, statistici care ne plasează la coada Europei, Partidul Social Democrat a lansat un program pentru tineri pentru a crea perspective de realizarea a tinerei generaţii în propria ţară. Alocaţii pentru finalizarea studiilor, burse profesionale în cuantum de 400 de lei/lună, garantarea salariului de încadrare de 2500 de lei brut în primii 3 ani de muncă, programe pentru însuşirea unei profesii sunt doar câteva dintre măsurile prezentate de liderul PSD, Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului. Evenimentul a fost organizat de socialiştii europeni cu scopul creării unui pact al tinerilor. La acţiune a luat parte şi delegaţia din Ialomiţa a Partidului Social Democrat, alături de candidaţii propuşi de formaţiunea politică la alegerile din 11 decembrie.
Tinerii animaţi de valorile de stânga au primit susţinere din partea unor personalităţi marcante ale Partidului Social Democrat. Acestea au oferit şi soluţii pentru integrarea tinerei generaţii pe piaţa muncii şi facilitarea accesului la educaţie.
Programul PSD pentru tineri a fost creat pornind de la necesităţile şi problemele tinerei generaţii.
Evenimentul „Tinerii îndrăznesc să creadă în România. Pactul pentru tineri” a cuprins şi prezentarea candidaților tineri ai Partidului Social Democrat pentru alegerile parlamentare. Ialomiţa are al doilea candidat tânăr din ţară, în persoana lui Andrei Pop, administratorului unei afaceri de succes. Andrei Pop are ca obiective crearea de locuri de muncă, un proiect de microindustrializare care constă în acordarea unor subvenţii pentru antreprenorul local. Acesta este susţinut de întreaga echipă a PSD Ialomiţa.
Un alt obiectiv al candidaţilor PSD Ialomiţa la alegerile parlamentare este valorificarea potenţialului agricol al judeţului prin crearea unor exploataţii agricole eficiente sau utilizarea pe scară largă a biomasei.
Organizaţia PSD Ialomiţa a participat la evenimentul de la Palatul Parlamentului pentru a duce mai departe mesajul lansat de PSD: România are perspectivă, iar tinerii îndrăznesc să creadă în România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.