Consiliul Județean Ialomița a primit vizita delegației Provinciei Henan! Posibile investiții chineze în județ


Delegație chineză în Ialomița! Conducerea Consiliului Județean alături de mai mulți edili din județ, parlamentari s-au întâlnit cu delegația unor investitori din Republica Populară Chineză, provincia Henan, în vederea prezentării unor oportunități de investiții ale județului și pentru stabilirea unui parteneriat pe plan local. Evenimentul se înscrie în cadrul forumului 16+1 Europa Centrală și de Est-România, iar în Ialomița, cei 21 de reprezentanți ai delegației chineze au purtat discuții cu autoritățile județene pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare în trei domenii importante: agricultură, infrastructură și energie. Provincia Henan este a cincea regiune dezvoltată din punct de vedere economic din China.
Discuțiile au avut ca rezultat semnarea a trei scrisori de intenție între Consiliul Județean Ialomița și provincia Henan, Primăria Municipiului Slobozia și orașul Yndu, precum și între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița și reprezentanța comercială a provinciei Henan cu privire la posibile investiţii chineze în Ialomița.
După întâlnirea și conferința de presă organizate la Centrul Cultural ”Unesco” Ionel Perlea, delegaţia de chinezi și conducerea Consiliului Județean Ialomița s-au deplasat la mai mulți investitori din Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.