Sustragere de conducte stopată de jandarmii ialomițeni

conducte azbocimentFurt stopat de oamenii legii! Jandarmii din cadrul unei patrule care executa misiuni de supraveghere şi ordine publică în zona cartierului Vlaşca a municipiului Feteşti, au observat că pe un drum agricol circulă o căruţă în care se aflau trei bărbaţi şi care era încărcată cu mai multe ţevi de azbociment.
Jandarmii au procedat la interceptarea atelajului şi identificarea celor trei persoane, în vederea stabilirii legalităţii activităţilor pe care acestea le desfăşurau.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei bărbaţi au sustras peste 20 m de ţeavă de azbociment din incinta unei societăţi comerciale din zonă.
Jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii societăţii comerciale păgubite pentru restituirea ţevilor şi le-au întocmit celor trei bărbaţi actele de constatare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de “furt”, care au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor către Poliţia municipiului Feteşti.
Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.