Podul-coşmar pentru şoferi

Claxoane, nervi de oţel şi coloană kilometrică pe podul de peste râul Ialomiţa, în cartierul Bora! Răbdarea şoferilor a fost pusă la grea încercare de muncitorii de la Drumuri Naţionale. La ora 15, când traficul rutier este intens, aceştia s-au apucat de … treabă. Mai mult simulau munca, pentru că, în fond, râcăiau asflatul cu câteva lopeţi. Iar Dorel este deja personaj consacrat când vine vorba de reparaţii. În timp ce din dreapta şi din stânga se auzeau cuvinte mai puţin ortodoxe la adresa muncitorilor şi a unui poliţist rutier depăşit de situaţie, doi lucrători de la drumuri cărau cu stăruinţă un semafor. Poate că voiau să îl amplaseze în mijlocul haosului.
Podul de la Bora intră în reparaţii atunci când nu te aştepţi, numai că lucrările de reabilitare devin un coşmar pentru şoferi. Ei sunt obligaţi să stea la cozi infernale din cauza lipsei de organizare a mai marilor drumurilor româneşti.
Concluzia aparţine tot celor care achită sume uriaşe pentru o infrastructură de drumuri deplorabilă: „Aşa se lucrează la drumuri în România … treabă de mântuială”.

IMG_20150914_151444IMG_20150914_151223IMG_20150914_151233

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.