Atenţie la produsele contrafăcute!

indexJandarmii Grupei de Intervenţie Urziceni s-au sesizat marţi 5 ianuarie a.c., despre faptul că în zona Policlinicii din localitate, un bărbat încearcă să comercializeze mai multe tipuri de parfumuri.
Membrii patrulei l-au depistat pe bărbatul de 32 de ani din Urziceni în timp ce comercializa, la preţuri derizorii, parfumuri cu mărci ale unor producători recunoscuţi, dar fără a deţine certificat de conformitate pentru ele.
În timpul verificărilor bărbatul a declarat că achiziţionase produsele dintr-un centru comercial din Bucureşti şi vroia să le comercializeze la preţuri aproape duble faţă de cele de cumpărare, dar mult mai mici decât cele ale produselor originale.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia municipiului Urziceni.
Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor constata acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.