VIDEO: Ziua femeii, sărbătorită în comuna Ciulnița


Flori, cântece și un concurs de frumusețe devenit deja tradiție! Așa a fost sărbătorită Ziua Femeii în comuna Ciulnița. Manifestarea, ajunsă la a 13-a ediție s-a dorit a fi un adevărat omagiu adus femeilor, celor care prin gingășie, înțelepciune și bunătate dau un sens vieții. A fost o seară plină de frumusețe și bună dispoziție.
Punctul de atracție al evenimentului a fost organizarea concursului Miss Martie 2019. Cinci tinere frumoase și talentate s-au înscris în competiție și au trecut prin mai multe probe atent monitorizate de juriu.
Concursul de Miss a inclus probe inedite care au scos în evidență atât talentul, cât și ingeniozitatea. Competiția le dă prilejul tinerelor de a se afirma și de a căpăta mai multă încredere în sine.
Într-o zi cu adevărat specială, doamnele și domnișoarele din localitate au primit din partea autorităților locale flori, ciocolată și felicitări.
După finalizarea probelor, juriul a hotărât: titlul de Miss Martie 2019 a fost câștigat de Adela Mihuț.
Surprizele pentru doamne au continuat: toate au participat la o tombolă cu premii care au constat în produse cosmetice. De 13 ani, autoritățile din comuna Ciulnița au arătat o prețuire pentru femeile din localitate și și-au propus să depună toate eforturile ca prin organizarea acestui eveniment să se simtă cât mai speciale și importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.