VIDEO: Ziua de 8 Martie, sărbătorită de femeile social-democrate din Fetești


Petrecere și voie bună în organizația PSD Fetești! A devenit deja o tradiție pentru Organizația Femeilor Social Democrate Fetești să sărbătorească Ziua Femeii. Evenimentul a fost unul de neuitat pentru sutele de membre și simpatizante. De-a lungul timpului, percepția despre femei și despre rolul pe care acestea îl au în societate s-a schimbat foarte mult. Dacă în trecut femeii îi era atribuit doar rolul de mamă, în prezent, femeia modernă este complexă și dinamică. La Fetești, femeile au primit flori de la domnii social-democrați, după care au avut parte de muzică și distracție.
Organizatorii evenimentului le-au felicitat pe femeile social democrate pentru faptul că au reușit să fie o organizație puternică, cu multe rezultate în plan social și politic. Reprezentanții organizației politice le-au urat mult succes pe mai departe precum și un călduros ”La Mulți Ani!”
De la petrecerea care a avut loc într-un cadru distins nu au lipsit nici surprizele: toate femeile prezente la eveniment s-au înscris la o tombolă cu premii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.