VIDEO: Ziua comunei Ciulnița


Tradiția merge mai departe în comuna Ciulnița! Pentru al 11-lea an consecutiv, Primăria Comunei Ciulnița a organizat ziua localității. Zeci de cetățeni au răspuns invitației Primăriei de a petrece câteva ore în compania unor trupe vocale și de dans, departe de grijile de zi cu zi.
Programul artistic a fost diversificat: de la suite de hore și sârbe românești interpretate de grupul vocal al parohiei Ciulnița, Black&White Song, îndrumat de preotul Lungu Gheorghe Felician, la dansuri puse în scenă de grupul folcloric al Școlii Gimnaziale Ciulnița și recitaluri pe acorduri celebre.
Autoritățile locale nu i-au uitat pe cetățeni și au înmânat diplome pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de la oficierea căsniciei, cupluri care au demonstrat că dragostea și înțelegerea dăinuie în timp. Tinerii care au împlinit vârsta majoratului au fost și ei felicitați și premiați de primarul comunei care le-a urat succes în viață.
Petrecerea a continuat până târziu în noapte. Voia bună, veselia și distracția au fost ingredientele unei ediții de succes a zilei comunei Ciulnița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.