VIDEO: Un nou proiect al Primăriei Slobozia: iluminat public în zona ANL-urilor din partea de nord a municipiului


Primăria Municipiului Slobozia asigură condiţii de trai mai bune pentru locatarii cartierului din zona de nord a municipiului reşedinţă de judeţ. Pe Aleea Olimpia, din zona ANL-urilor, au fost montaţi stâlpii pentru iluminatul public. Toţi cetăţenii vor beneficia de lumină pe alei şi în parcare până spre finalul acestui an. Copiii, părinţii şi bunicii vor circula în siguranţă pe străzi, astfel că iluminatul public odată devenit funcţional va elimina orice disconfort pentru cetăţeni. După montarea stâlpilor pentru sistemul de iluminat public, autorităţile locale au pe agenda de lucru asfaltarea străzilor din zonă, precum şi finalizarea unui bloc cu 24 de apartamente pentru medici.
Cetăţenii din zona ANL-urilor din partea de nord a oraşului sunt foarte mulţumiţi că după foarte mult timp în care străzile au fost în întuneric, noua echipă a Primăriei a demarat amenajarea fiecărui stâlp de iluminat public.
Autorităţile locale au în vedere pe viitor şi alte proiecte care să îmbunătăţească serviciile locale şi infrastructura de la nivelul municipiului. Principalul obiectiv al echipei Primăriei Municipiului Slobozia îl reprezintă identificarea problemelor cetăţenilor şi soluţionarea acestora pentru binele întregii comunităţii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.