VIDEO: Spectacol de excepție și un grandios foc de artificii la trecerea dintre ani la Slobozia


Spectacol de excepţie la Slobozia în noaptea de Revelion! Mii de oameni au ales să petreacă noaptea dintre ani în stradă în compania unor artişti consacraţi, ca Ovidiu Anton, finalist al concursului Eurovision din anul 2016, iar invitatul mult aşteptat de toată lumea adunată în Piaţa Unirii din Slobozia, a fost celebra cântăreaţă Lidia Buble. Autorităţile locale au reluat tradiţia organizării de Revelion a unui spectacol care a fost pe placul tututor. Atmosfera de sărbătoare a fost redată în deschiderea spectacolului de Andreea Călin.
Oamenii care au aşteptat Anul Nou la Slobozia au avut parte de o mare surpriză din partea Primăriei. Lidia Buble a fost invitată pentru a întreţine atmosfera cu piesele care au făcut-o celebră.
Petrecăreții au fost impresionați de prestația artiștilor şi de implicarea autorităţilor în organizarea unui eveniment cu totul reuşit.
La miezul nopții, toți ochii au fost ațintiți spre impresionantul foc de artificii. Momentul a fost marcat printr-o numărătoare inversă anunţată de Primarul şi cei doi viceprimari ai Mun. Slobozia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.