VIDEO: TSD Ialomița, în topul organizațiilor de partid din țară


Ședința Comitetului Executiv Național al Tineretului Social Democrat a reunit la Amara liderii filialelor județene din teritoriu, parlamentari, membrii și simpatizanți pentru a stabili programe care să vină în sprijinul noii generații. La finalul evenimentului s-a adoptat o rezoluție care va deveni un document programatic al activității de partid a Tineretului Social Democrat. Faptul că ședința Comitetului Executiv Național al TSD a avut loc în Ialomița demonstrează că organizația din Ialomița a evoluat semnificativ în ultimii ani și se situează în topul organizațiilor județene din PSD. La eveniment a participat și secretarul general al PSD, Marian Neacșu.
Președintele TSD, Gabriel Petrea, a afirmat că toate eforturile sunt direcționate pentru creionarea unei strategii pentru o Românie a tinerilor. Se vor consulta tinerii din toată țara pentru a identifica probleme lor, iar ideile tinerilor vor putea fi transformate în proiecte legislative.
Strategia Tineretului Social Democrat se îndreaptă spre inițierea unor proiecte de masă, ca de pildă crearea unor centre de tineret, programe de tipul Start Up Nation. Cele mai importante proiecte vizează integrarea pe piața muncii și nivelul de politică salarială.
Obiectivul TSD Ialomița este de face toţi pașii necesari pentru ca tinerii să-și clădească viitorul pe care îl merită și îl doresc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.