VIDEO: Tragedie de Paște – un mort și șase răniți în accident rutier


Grav accident de circulație în ziua de Paște pe DN 21 între Slobozia și Drajna! Șapte persoane au fost grav rănite, iar una dintre acestea a decedat, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autovehicul care circula regulamentar!
Femeia decedată mergea la cimitir. Impactul a fost atât de violent, încât din mașini s-au desprins piese auto care au fost proiectate la zeci de metri distanță în afara carosabilului. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, Ambulanță și paramedicii care au acordat primele îngrijiri medicale. A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a scoate două persoane dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor. Acestea au fost transportate în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, iar pentru una dintre victime, aflată în șoc hemoragic, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a fi transportată la o unitate medicală din București. Celălalt supraviețuitor este în comă.
Zona pare un loc al morții, mai ales că la un metru de la locul accidentului, nu cu mult timp în urmă și-au pierdut viața alte patru persoane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.