Trei morți și trei răniți într-un accident cumplit pe DN 2A, în comuna SineștiAccident cumplit pe DN 2 A, în localitatea Sinești! Din impactul violent dintre două autourisme și un autocamion a rezultat decesul a trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 32 și 47 de ani. Alți doi ocupanți ai autoturismelor, un bărbat și o femeie în vârstă de 29, respectiv 43 de ani, au fost răniți și a fost nevoie de efectuarea unor manevre de descarcerare pentru scoaterea lor din mașinile avariate. Un alt pasager, copil în vârstă de 14 ani, fără afecțiuni medicale grave, a fost transportat către un spital din Capitală.
Prima intervenție a fost asigurată de cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, întrucât evenimentul s-a produs în raionul acestora de intervenție, care au acționat cu o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare și 3 ambulanțe SMURD. ISU Ialomița, prin Detașamentul Urziceni, a acționat în colaborare cu colegii din capitală, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor a două dintre victime, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Desfășurarea de forțe de la locul accidentului a continuat cu două ambulanțe ale Serviciilor județene Ialomița și Ilfov.
Toți răniții au fost transportați către unități spitalicești din București, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.