VIDEO: Teren sintetic de fotbal în comuna Jilavele


Comuna Jilavele a amenajat un teren de minifotbal, cu gazon sintetic în valoare de peste 200 000 de lei! Este vorba de prima investiție finalizată în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, demarat de Consiliul Județean Ialomița prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița. În cadrul acestui program, au fost depuse 29 de proiecte, 10 dintre acestea fiind în stadiul de contractare a sumelor puse la dispoziție de autoritățile județene. Din alocarea totală de 5 000 000 de lei, sumele contractate se ridică la 1 700 000 de lei.
Terenul de sport este folosit de copiii de la școala din comuna Jilavele, care până acum aveau la dispoziție numai sala de sport pentru desfășurarea activității sportive. Investiția este prevăzută cu nocturnă, astfel că tinerii care doresc să facă mișcare în aer liber, pot utiliza terenul sintetic. De asemenea, localitatea se mândrește cu o echipă de fotbal care își poate realiza antrenamentele în cele mai bune condiții pe mica bază sportivă.
Programul Județean de Dezvoltare Locală este prima inițiativă de sprijinire a unităților administrativ-teritoriale de a depune proiecte de investiții de infrastructură locală, de dimensiuni mai mici ca finanțare, din țară. De aceea, parlamentarii județului Ialomița, prezenți la eveniment, l-au considerat un model de bune practici.
În încheierea evenimentului, s-a disputat un meci de fotbal între echipele de copii ale școlilor din comunele Jilavele și Maia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.