VIDEO: Ședință privind stadiul implementării proiectului de modernizare a trei drumuri din partea de vest a județului


Ședință în zona de vest a județului! Președintele Consiliului Județean Ialomița a convocat la Drăgoești echipa de implementare a proiectului privind modernizarea drumurilor județene DJ 302 dintre localitățile Drăgoești – Roșiori – Movilița – Dridu, DJ 101 localităţile Dridu – Fierbinți Târg – limita judeţ Ilfov, DJ 101 localitățile Dridu – Jilavele și DJ 402 limita Judeţ Călărași – Sinești (DN2). În cadrul ședinței operative, s-au discutat modificările aduse programului de execuție, precum și progresul fizic și financiar al lucrărilor și serviciilor de supervizare. La întâlnire au participat autoritățile locale din Drăgoești, echipa de implementare a proiectului, reprezentanţi ai proiectantului, anteprenorului şi supervizorul proiectului.
Proiectul prevede reabilitarea unor tronsoane de drum pe care nu s-a mai intervenit timp de 35 de ani. Astfel că investiția este așteptată de cetățeni cu mare entuziasm.
În cadrul acestei întâlniri, s-au făcut referiri și la termenele de execuție.
Finanțarea pentru modernizarea acestor drumuri este acordată prin Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului urmând a fi modernizate drumuri județene în lungime de aproximativ 50 de km. După derularea procedurilor de achiziție publică, valoarea proiectării și a execuției lucrărilor este de 51.553.269,57 lei, fără TVA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.