VIDEO: Lansare de revistă la Fetești


Eveniment cultural deosebit la Fetești! A fost lansat primul număr al revistei ”L”, realizată de membrii Cenaclului Cultural ”Lumina”. Personalități culturale feteștene și-au expus creațiile în cadrul acestei reviste, care a văzut lumina tiparului cu sprijinul Primăriei Municipiului Fetești. În cadrul acestei lansări de revistă, au fost expuse și lucrările de literatură, proză și poezii ale autorilor feteșteni, precum și lucrări de pictură, fotografie și modelaj în lemn.
Fotografii care surprind realul, autenticul, picturi realizate în tehnici novatoare pe diverse suporturi au fost admirate de participanții la evenimentul cultural.
La această lansare de revistă au luat parte și autoritățile locale și județene care au pledat pentru susținerea actului cultural.
Această întâlnire a evidenţiat cu prisosinţă realitatea că la Fetești există viguroase forţe creatoare în zona cultural-artistică, a căror colaborare trebuie să se axeze și pe atragerea creatorilor tineri în rândul Cenaclului Cultural ”Lumina”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.