VIDEO: Ședința extraordinară a Consiliului Județean Ialomița


Patru proiecte de hotărâre au făcut obiectul dezbaterilor consilierilor județeni în cadrul unei ședințe extraordinare. Majorarea bugetului propriu al județului Ialomița cu sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, pe anul 2018, aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, pe anul 2018 au fost câteva din aceste proiecte.
La finalul ședinței extraordinare, președintele Consiliului Județean Ialomița le-a adus la cunoștință consilierilor județeni că a emis o dispoziție de președinte pentru imputarea unor sume pentru 3 funcționari publici, ca urmare a unei decizii a Camerei de Conturi și a Curții de Apel în cazul prelungirii în anul 2014 a unor contracte de concesiune terenuri, încheiate cu nerespectarea prevederilor legale. Prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 8 milioane de lei.
Consilierii județeni vor dezbate și aproba alte proiecte de interes în ședința ordinară care va avea loc la finalul lunii noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.