VIDEO: S-a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea Blocului Operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia


Investițiile în sănătate reprezintă un obiectiv important pentru conducerea Consiliului Județean Ialomița! Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea blocului operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Proiectul are o valoare totală de 75, 7 milioane de lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Se va construi o nouă clădire ce va fi dotată cu echipamente medicale performante. Blocul operator va avea o amprentă de 1601 mp.
În derulare se află la acest moment și proiectele ce vizează Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia și modernizarea și dotarea incintei spitalului. Ca atare, calitatea serviciilor medicale devine în aceeaşi măsură o prioritate pentru cadrele medicale.
Termenul de finalizare a proiectului privind construirea blocului operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia este 31.12.2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.