VIDEO: Proiecte ambițioase în comuna Sinești


Comuna Sinești a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare odată cu preluarea mandatului de către primarul Ion Marian! Una dintre cele mai bogate localități din Ialomița prosperă prin implicarea noi echipe de la Primărie. La un an de la alegerea sa, primarul Ion Marian a gestionat cu eficiență banii publici. Printre cele mai importante investiții finalizate se regăsește schimbarea iluminatului public în localitate. Toate străzile din comuna Sinești sunt luminate, iar cele peste 500 de lămpi ecologice au adus și economii la facturile cu energia electrică. Un alt teren de sport sintetic a fost finalizat în numai trei luni. Acesta este folosit de copiii școlii din localitate.
Cel mai important proiect pe care noua echipă a Primăriei Sinești și l-a propus este racordarea comunei la rețeaua de gaze. La acest moment se lucrează la întocmirea studiului de fezabilitate, valoarea acestei investiții fiind de 1 milion jumătate de euro. Pentru a finaliza acest proiect, autoritățile intenționează să contracteze un împrumut bancar care ar garanta 30% din venitul propriu al comunei. Cu acest credit, s-ar realiza 30 de km de conductă de gaze în comună și de asemenea autoritățile vor să asfalteze 11 km de drumuri cu restul de bani.
De la un proiect vechi de asfaltare, autoritățile locale au făcut o economie de peste 2 miliarde de lei. Cu acești bani, edilul localității își dorește să realizeze un alt teren sintetic de sport în satul Lilieci.
Autoritățile din comuna Sinești își doresc să inițieze și alte proiecte care vor răspunde necesităților cetățenilor. Totul cu implicare și responsabilitate.

2 Comments

  1. ION DORINA

    23 ianuarie 2020 at 00:11

    Am fost azi la primaria Sinesti cu o problema de rezolvat, am fost placut surprinsa de dnul primar Ion Marian, foarte sociabil si el si toti functionarii primariei, dnul primar felicitari pt .felul in care va faceti treaba si dvs si functionarii primariei! Mult succes in proiectele dvs!

  2. Veronica Petre

    1 mai 2020 at 12:05

    Bună ziua ,cu regret va informez ca aveam mai multe așteptări din partea Primăriei pe care o conduceți și asta deoarece am făcut mai multe sesizări telefonice la secretariat prin care informam ca avem ars un bec la iluminatul stradal din Sat Livedea, str Trandafirului , proiect cu care va mandriti. A trecut deja o luna de la prima sesizare și am impresia ca insistenta mea a deranjat deoarece nu s-a luat nici o măsură. Îmi pare rău că a trebuit sa recurg la aceasta soluție, dar poate o sa gestioneze cineva problema. Va multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.