VIDEO: Proiect de anvergură la Țăndărei: 26 de străzi asfaltate


Proiecte de anvergură pentru modernizarea străzilor în orașul Țăndărei! 26 de străzi au fost incluse în două etape de refacere a infrastructurii stradale, acestea aflându-se la acest moment în diverse stadii de reabilitare. Din cauza lucrărilor pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și extinderii sistemului de canalizare, străzile unde au fost efectuate aceste lucrări se aflau într-un stadiu de degradare. Autoritățile locale au intervenit și au asfaltat tronsoanele de drum pentru a elimina acest disconfort. Proiectul multianual de asfaltare se ridică la suma de 90 de miliarde lei vechi și este finanțat din bani proveniți din Programul Național de Dezvoltare Locală și de la bugetul local!
Pe toate străzile unde au fost efectuate lucrări de modernizare este funcțional sistemul de alimentare cu apă și cel de canalizare.
Îmbunătățirea infrastructurii rutiere are ca efect creșterea atractivității orașului Țăndărei pentru potențiali investitori.
Odată cu finalizarea celui mai mare proiect de asfaltare, 90 la sută din străzile din orașul Țăndărei vor fi modernizate, ceea ce înseamnă ridicarea gradului de confort urban pentru toți locuitorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.