VIDEO: Municipalitatea continuă investițiile în cartierul de tineri din Slobozia


Lucrările pentru realizarea condițiile optime traiului în cartierul de tineri din Slobozia avansează rapid! Grație implicării echipei Primăriei Municipiului Slobozia, se lucrează în această perioadă la pietruirea tuturor străzilor din zonă. Pentru că înainte accesul cetățenilor era îngreunat din cauza drumurilor de pământ, de acum înainte, se va circula în condiții adecvate. Pe străzile din cartierul Gării Noi, utilajele nivelează piatra, iar lucrările sunt supervizate îndeaproape de autoritățile locale. Pietruirea străzilor facilitează și intervenția utilajelor de deszăpezire pe timp de iarnă.
Pentru autoritățile locale, investițiile din cartierul de tineri reprezintă o prioritate permanentă. Potrivit primarului Municipiului Slobozia, următorul pas va fi finalizarea canalizării și a iluminatului public. Cel mai sigur, străzile din cartierul de tineri vor fi asfaltate în luna aprilie-mai a anului viitor. Proiectul de asfaltate a fost aprobat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2, cu o valoare de 7 milioane de lei.
Odată cu realizarea tuturor utilităților în cartierul de tineri din Slobozia, cei care își vor ridica locuințe în zonă vor beneficia de condiții moderne de locuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.