VIDEO: PNL Ialomița a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare


Liberalii au depus la Biroul Electoral Județean lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie! Luminița Barcari deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, în timp ce Chioveanu Robert-Viorel, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor este pe primul loc pe lista PNL Ialomița pentru Senatul României. Președintele interimar al PNL Ialomița, Dragoș Soare a declarat că PNL pornește cu prima șansă la alegerile parlamentare.
Pe locul al doilea în lista de candidați propuși de PNL Ialomița pentru Camera Deputaților este Mihăiță Găină, ales în 2016 deputat pe lista PSD. Mihăiță Găină s-a alăturat echipei PNL, după ce a votat moțiunea de cenzură prin care a fost înlăturat de la putere Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă. Pe lista pentru Camera Deputaților se mai află Răceanu Gabriel, Cristea Nicu, Ioniță Gabriel și Mitrea Traian.
Robert Chioveanu, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor candidează pentru un post de senator pe listele PNL Ialomița, urmat de Catrinoiu Gheorghe, Racovițeanu Mihaela și Merlea Sile-Adrian.
PNL Ialomița și-a propus să depășească scorul de 30% în județul Ialomița și să obțină 2 mandate de deputat și unul de senator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.