VIDEO: Candidații PSD Ialomița la alegerile parlamentare. Ștefan Mușoiu deschide lista la Camera Deputaților, Ștefan Țintă – la Senat


Social democrații au depus listele candidaturilor pentru alegerile parlamentare din acest an! Lista este deschisă la Senat de președintele Organizației PSD Slobozia, Ștefan Țintă, urmat de Cătălin Grigore, fostul primar al orașului Țăndărei, Nicoleta Toma și Valentina Vișan. Primul loc la Camera Deputaților îl ocupă deputatul Ștefan Mușoiu. Pe lista pentru Camera Deputaților se regăsesc Raluca Dumitrescu, președinte al Grupurilor de Acțiune Locală Naparis și Danubius, Liviu Patrichi, manager al SJU Slobozia, Oana Martinescu, candidat la primăria Urziceni la alegerile locale, Alin Potinche și consilierul județean, Luminița Șuican.
Deputatul Ștefan Mușoiu își dorește un nou mandat în Parlamentul României pentru a iniția proiecte legislative care să creeze premisele unei vieți mai bune pentru ialomițeni.
Ștefan Țintă candidează pe primul loc la Senat pe listele PSD Ialomița și are în vedere elaborarea unor proiecte pentru tineri și mediul de afaceri, unde a activat timp de 12 ani.
PSD Ialomița este reprezentat de oameni care au performat în domeniile lor de activitate, target-ul formațiunii politice fiind acela de a obține 2 mandate de deputat și unul de senator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.