VIDEO: S-a constituit noul Consiliu Județean! Marian Pavel a depus jurământul de președinte al CJ Ialomița


Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Ialomița, Marian Pavel şi consilierii judeţeni, au participat la ceremonia de depunere a jurământului şi de constituire a Consiliului Judeţean Ialomița pentru mandatul 2020-2024. Tribunalul Ialomița a admis cererea de validare a 19 consilieri județeni. Ceilalți 11 consilieri invalidaţi, ca urmare a renunțării la mandate, urmează să fie înlocuiţi de supleanţii de pe listele partidelor. Consiliul Județean Ialomița este compus din 14 consilieri PSD, 10 consilieri PNL și 6 consilieri PRO România. Ceremonia de constituire a noului Consiliu Județean a debutat cu intonarea imnului de stat.
După prezentarea hotărârii Tribunalului Ialomița de validare a mandatelor consilierilor județeni, a urmat ceremonia de depunere a jurămintelor. Consilierul județean Cătălin Grigore a depus jurământul online, din cauza condițiilor generate de pandemia COVID-19.
Marian Pavel a depus jurământul în calitate de președinte al Consiliului Județean Ialomița. În discursul său, noul președinte le-a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată. Marian Pavel a declarat că votul ialomițenilor îl responsabilizează să ducă Ialomița pe drumul dezvoltării.
În perioada următoare, instanța urmează să valideze mandatele celorlați 11 consilieri județeni, supleanți pe listele partidelor politice: 2 PSD, 8 PNL și 1 mandat de consilier județean din partea PRO România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.