VIDEO: Petrecere de pomină și invitați de seamă la Ziua Comunei Ciochina


A fost distracție mare în comuna Ciochina, acolo unde locuitorii satului Bordușelu au sărbătorit ziua localității. Invitați de seamă, precum Steliana Sima sau Constantin Enceanu au călcat pragul localității, astfel că sute de tineri și adulți deopotrivă au cântat alături de artiștii preferați și au dansat până târziu în noapte. Sărbătoarea comunei intitulată ”Flori de salcâm” a debutat cu premierea sportivilor care fac cinste localității și cu o slujbă oficiată de preoții comunei.
Copiii de la Școala Gimnazială Ciochina și un grup de elevi de la Liceul de Artă ”Ionel Perlea” din Slobozia au oferit publicului numeros momente în care au îmbinat dansul modern cu frumusețea portului și cântecului tradițional românesc.
Ca o dovadă de respect și apreciere, autoritățile din comuna Ciochina au oferit mai multe diplome de onoare gospodarilor satului, sportivilor, dascălilor, precum și cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Localnicii au lăsat grijile deoparte și au dansat alături de formația Oxigen, Minodora Dediș, trupa Alessis, Elena Gârbacea, Mihai Călin, precum și alături de renumiții artiști de muzică populară, Steliana Sima și Constantin Enceanu.
Surpriza evenimentului a fost îndrăgita interpretă Irina Loghin.
După ore întregi de petrecere, la ceas de seară, participanții au putut privi un spectaculos foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.