VIDEO: Noua echipă a Primăriei Slobozia demonstrează că se poate: proiectele pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului continuă!


Slobozia devine treptat municipiul în care proiectele investiționale prind viață! Noua echipă a Primăriei este preocupată de găsirea unor soluții pentru dezvoltarea reședinței de județ și implicit bunăstarea locuitorilor. Proiectul privind reabilitarea Pieței Revoluției avansează, astfel că în această perioadă se lucrează intens la turnarea planșeului pentru parcarea subterană. Totul se desfășoară sub o atentă supraveghere, conform unui grafic bine stabilit. După finalizarea planșeului, urmează ca Bulevardul Matei Basarab să fie redat complet circulației.
Și programul de reabilitarea a infrastructurii rutiere în municipiul Slobozia continuă! Aleea Florilor din cartierul ”500 Apartamente” este asfaltată! O stradă unde altădată erau gropi și denivelări a fost transformată de municipalitate într-una modernă, complet reabilitată, astfel încât locatarii să beneficieze de cele mai bune condiții de transport.
O investiție imperativ necesară este aproape de final. Se lucrează în cartierul Gării Noi la finalizarea rețelei de canalizare menajeră. Pentru cei care și-au ridicat locuințe în zonă, veștile bune nu se opresc aici. Pe data de 20 septembrie, se atribuie contractul de realizare a unei instalații de iluminat public si curenți slabi, iar în decurs de opt luni și acest proiect va fi finalizat. Strada Mărășești din cartierul Gării Noi a fost asfaltată, iar în viitor și alte drumuri vor fi incluse în programe de modernizare.
O altă investiție este cea de înlocuire a conductei magistrale de aducțiune a apei potabile de la stația de tratare către oraș. Utilajele lucrează în cartierul Bora pentru montarea a patru conducte, iar autoritățile spun că și acest proiect va fi finalizat într-un timp foarte scurt.
Pentru că aleile de circulație din cimitir erau deja degradate, autoritățile locale au identificat soluții. Drumul de acces în cimitir a fost asfaltat și de asemenea se efectuează lucrări de curățenie în zonă.
Municipiul Slobozia încearcă să devină ceea ce trebuie să fie, un oraș modern, care are nevoie de infrastructură și alte investiții care să ridice nivelul de trai al cetățenilor. Pentru atingerea acestui deziderat este nevoie de muncă și implicare. Iar echipa Primăriei își asumă mai mult ca oricând finalizarea proiectelor începute și inițierea altora noi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.