VIDEO: Nereguli constatate la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Ialomița


Directorul executiv al Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița este sancționat disciplinar pentru mai multe nereguli constatate în urma unor controale ale Curții de Conturi Ialomița și Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Sancționarea disciplinară a domnului Chiriță Nicolae este propusă consilierilor județeni în cadrul ședinței din această lună. Potrivit legii, Consiliul Județean Ialomița poate dispune sancționarea, modificarea sau încetarea raporturilor de serviciu ale conducătorilor instituțiilor publice de interes județean. Comisia de disciplină a constatat în cazul directorului executiv al Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița că acesta a încălcat prevederile legale referitoare la îndatoriri și a refuzat îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Sancțiunea propusă este diminuarea drepturilor salariale cu 20% pe o perioadă de 3 luni.
Consilierii județeni vor discuta și proiectul privind aprobarea notei conceptuale și temei de proiectare aferente obiectivului de investiții ”Modernizare drum județean DJ201, Tronson Orezu (intersecție DJ201B)-Piersica-Bordușelu”.
Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 27.03.2019, ora 14:00 în sala de ședințe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomița.

1 Comment

  1. Elisa

    27 martie 2019 at 14:05

    Acest domn director este un eminent aparator al unor cercetati penal, insasi domnia sa este un potential viitor infactor, posibil participant la emiterea unor falsuri intelectuale ! In calitatea sa acesta respecta legea prin opinii personale contrar legislatiei in domeniu de evidenta persoanelor. Insul acesta face si aplica legea pentru a scapa de puscarie persoane care au emis nu demult posibile falsuri.
    Omul nu are ce cauta in fruntea acestei institutii care a fost transformata in proprietate personala a acestui individ. Institutia actuala cladita pe neamuri, rude, nurori, nasi, fini si prieteni a suferit in timp grave modificari datorita managementului infect adoptat de acest personaj odios. Afara cu el si la puscarie !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.