VIDEO: Activitate intensă pentru DADP Slobozia


Direcţia de Administrare a Domeniului Public Slobozia lucrează intens în această perioadă. Municipalitatea a alocat fonduri pentru amenajarea a 12 locuri de joacă. În cinci locații, deja au fost montate noile echipamente, alte cinci vor fi în curând amenajate, iar două locuri de joacă vor fi refăcute complet. Locurile de joacă aflate în vecinătatea părții carosabile vor fi împrejmuite cu garduri metalice și se vor achiziționa pavaje cauciucate. Proiectul început anul trecut de Primăria Municipiului Slobozia este apreciat și de părinți care au fost plăcut surprinși de înfățișarea noilor locuri de joacă și de faptul că micuții lor își vor petrece timpul liber în siguranță.
Muncitorii DADP lucrează de asemenea la refacerea platformei de la Monumentul ”Col. Popescu” din Parcul Tineretului, un monument emblematic pentru municipiu care nu a mai beneficiat de reabilitare de peste 30 de ani.
Noul director al DADP Slobozia a anunțat că începând cu data de 15 noiembrie se vor efectua acțiuni de toaletare a copacilor, cu respectarea cadrului legal.
Primăria Municipiului Slobozia și-a propus să eficientizeze acest serviciu subordonat municipalității pentru a răspunde prompt solicitărilor cetățenilor și pentru a oferi o nouă înfățișare reședinței de județ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.