VIDEO: Județul Ialomița, promovat la Târgul de Turism al României


Principalele atracții turistice ale județului Ialomița au fost promovate la Târgul de Turism al României. Vizitatorii standului au fost întâmpinaţi cu pliante, broşuri şi hărţi turistice ale judeţului, iar artiștii Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Ialomița au oferit un scurt program de folclor specific zonei. Au fost puse la dispoziția vizitatorilor informații referitoare la opțiunile de cazare, precum și materiale cuprinzând atracțiile turistice ale județului precum: conacul Manasia, Orașul dispărut de la Giurgeni, Muzeul Național al Agriculturii, circuitul auto de mare viteză de la Adâncata, podurile dunărene. Consiliul Județean Ialomița urmărește includerea obiectivelor turistice ale județului pe harta turistică a României. La toate acestea, se adaugă și proiectele investiționale din domeniul culturii și turismului.
Un punct de atracție important al județului Ialomița este orașul-stațiune Amara. ”Perla Bărăganului” atrage anual numeroși turiști. Apa miraculoasă şi nămolul cu efect terapeutic au transformat Amara într-o destinație de vacanță ideală.
Meșteșugari iscusiți au arătat publicului prezent la Târgul de Turism fascinanta artă a încondeierii ouălor sau specificul sculpturii în miniatură.
Valentin Albeșteanu și Miruna Ionescu au susținut la Târgul de Turism al României un recital de excepție.
Peste 330 de companii din 15 țări și-au prezentat ofertele la cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României, găzduit de Complexul Expoziţional Romexpo din Capitală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.