VIDEO: Început de an școlar cu emoții la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Fetești


Început de an școlar plin de emoții pentru elevi și cadre didactice! În tot județul, au avut loc festivități de deschiderea a anului școlar 2017-2018. Clopoțelul a sunat și la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Fetești. Forforta specifică unui nou început s-a simțit încă de la primele ore ale dimineții. Învățătorii, profesorii, elevii au spus prezent și au arătat că sunt pregătiți să pășească pe o nouă treaptă a cunoașterii. A fost intonat imnul de stat după care un sobor de preoți a dat binecuvântarea elevilor pentru noul an școlar și au fost rostite rugăciuni în acest sens.
La Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Fetești, 10 elevi cu rezultate deosebite la învățătură, dar care provin din familii cu o situație financiară precară au primit lunar burse din partea societății Agrichim Fetești. Anul acesta, conducerea societății a ales să îi motiveze și mai mult pe elevi, suplimentând programul de sprijinire și încurajarea a performanței cu alte cinci burse. Pentru elevi, sprijinul oferit de managerul Agrichim SRL Fetești, Viorel Nica este mai mult decât binevenit. Viorel Nica a adresat elevilor, corpului profesoral, părinților, conducerii școlii urări de putere de muncă în activitatea frumoasă și responsabilă pe care o au în procesul educativ.
Emoționați, dar dornici de a dobândi cunoștințe noi, bobocii s-au prezentat la careu cu ghiozdane noi în spate și cu buchete de flori pentru dascăli. Elevii mai mari s-au bucurat de clipele de regăsire cu ceilalți colegi și își doresc să învețe cât mai bine.
Conducerea Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazul” din Fetești a depus eforturi pentru ca elevii să beneficieze de condiții optime desfășurării procesului educativ.
După ce festivitatea de deschidere a noului an școlar a luat sfârșit, elevii, însoțiți de învățători și diriginți au intrat în clase. Pe bănci au fost aliniate cărțile ce așteaptă să fie citite, iar copiii își doresc rezultate școlare cât mai bune. Semestrul I al noului an şcolar se va derula în perioada 11 septembrie 2017 – 2 februarie 2018, iar semestrul al II-lea între 12 februarie 2018 şi 15 iunie 2018.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.