VIDEO: Continuă lucrările de reparații și întreținere a străzilor din Slobozia!


Primăria Municipiului Slobozia continuă lucrările de reparații și întreținere a străzilor din oraș! S-au efectuat intervenții pentru reabilitare străzi, reamenajare parcări în zona MB-uri, Școlii nr.4, spital, lărgirea suprafeței drumului pe strada Decebal. Anul acesta, autoritățile locale au alocat resurse pentru repararea curților școlilor și grădinițelor. La Liceul Tehnologic ”Înălțarea Domnului” a fost reabilitată curtea și parcul, iar la Grădinița Junior, se repară suprafața asfaltată. Intervențiile erau mai mult decât necesare, iar toate aceste lucrări sunt realizate cu efective din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public Slobozia.
La fel de utile erau și lucrările de reparații a covorului asfaltic din Slobozia Nouă. Celelalte străzi vor fi incluse într-un proiect de asfaltare pentru care deja s-au demarat procedurile de proiectare și achiziție.
Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani au o mare bucurie. Primăria Municipiului Slobozia a amenajat pe Aleea Rondă un teren de fotbal cu gazon natural. Grija în amenajare se observă nu doar la interior, ci și la exterior, terenul de mini-fotbal fiind prevăzut cu instalație de udat. Cei mici vor putea face mișcare în aer liber, iar autoritățile locale își doresc să multiplice acest proiect în alte 29 de locații.
Primăria Municipiului Slobozia are în lucru noi proiecte de dezvoltare edilitară care să aducă o schimbare a reședinței de județ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.